[./index.html]
[./acupunctuur.html]
[./naet.html]
[./naet_voor_dieren.html]
[./over_gineke.html]
[./tarieven.html]
[./patient_ervaringen.html]
[./contact.html]
[./links.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Gineke van Dam
ACUPUNCTUUR & NAET
Iets over mezelf……………….

En dan vooral, hoe ben ik ertoe gekomen om dit te gaan doen?

Een aantal jaren geleden ontdekte ik een bultje in mijn borst. Kwaadaardige kanker. Ik ben geopereerd, de tumor bleek nog niet uitgezaaid, ik werd bestraald en met chemotherapie behandeld. Voordat ik de chemotherapie inging heb ik mij door middel van de NAET therapie laten behandelen, om zo sterk mogelijk de kuren in te gaan. Daarnaast heb ik gekozen voor ondersteuning met acupunctuur.

Tijdens de chemotherapie wees ik de NAET behandeling in eerste instantie af. Ik dacht het met de westerse middelen tegen misselijkheid en acupunctuur wel te redden. Na de 2e kuur wist ik echter dat ik alle hulp kon gebruiken die voorhanden was. Van de 2e tot en met de laatste kuur ben ik door behandeling met beide therapie├źn  niet zo ziek geweest. Drie dagen na de 2e kuur ging ik vanuit de acupuncturist gelijk door naar een restaurant! Na de kuren ben ik wederom door beide behandelmethodes weer op de been geholpen.

Inmiddels ben ik de 5 jaar grens met glans gepasseerd, de kanker is niet meer teruggekomen, mijn energie wel. Hierdoor is mijn leven veranderd, ik wilde het anders invullen en ik wilde meer! Ik werkte destijds en nu nog parttime bij de KLM als purser, erg leuk, maar het gaf me niet meer de voldoening die ik zocht.

Ik ben gaan studeren, eerst de opleiding voor NAET therapeute, daarna Acupunctuur. en. Acupunctuur heb ik voor het laatst bewaard omdat dat de meeste studiejaren in beslag nam. Deze studie verschaft mij de nodige kennis van de werking van het menselijk lichaam vanuit de oosterse filosofie, en ook niet onbelangrijk: hoe ik deze werking kan versterken, de klachten kan verhelpen, de gezondheid kan verbeteren door het zetten van naaldjes. Vanuit beide disciplines leer ik nog steeds, ik heb ontdekt dat de therapie├źn elkaar aanvullen en versterken. Met heel veel plezier vul ik hiermee mijn dagen, waarnaast ik ook nog steeds met heel veel plezier vlieg.